en förlorad vecka

Nu hoppas jag att livet återgår till det mera normala, typ att man kan åka till jobbet och så. Det har slutat blåsa o varit såpass milt att man kan hoppas att snön ”sitter fast” så den inte börjar driva igen så fort det börjar blåsa. Vattnet har tinat också. Mycket bra. Om man ska vara positiv så kan man säga att vi fick inget strömavbrott. O vi behöver inte skotta tak. Det har blåst av. Egentligen vet jag inte hur mycket snö vi har fått. Det är nog mest att det har blåst. För på fälten ligger ingenting, där går gässen o betar, o det går inte att rida för det är ingen tjäle under så då trampar dom sönder. All snö ligger på vägarna o i andra drivor, vissa 2 meter, packad som is. 

Har verkligen varit ute o letat ställe där hästarna kan få pulsa i lite snö. Men det finns inte. Antingen är det ingen snö, eller hårdpackade drivor långt över magen på dom. En himla tur att vi har ridhus! Eftersom jag bott större delen av mitt liv i Östergötland resp Uppland så vet jag att snö kan ha positiva egenheter, som att tex galoppera i. Men det saknas här. Här är snö bara besvärlig. Aquila har i alla fall hittat en ny kompis. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *