lite inspiration

Trots vädret har jag haft lite inspiration att hålla igång hästisarna. Orkat rida två de flesta kvällar, även om det inte blir så långa pass. Tänker att det ändå är lika bra att de inte blir så svettiga eftersom jag helst vill undvika täcken. O kört när jag lyckas få ridhuset för mej själv så jag kan ta ut vagnen. Om jag får vara ifred en timme så hinner jag få till två hyfsade pass, ett på Vidja o ett på Vijol. Darita kan jag vara utan att köra i ridhuset. Hon är fantastisk ute men eftersom hon har bestämt att för vagn går hon inte dressyr så får det vara inne. Gäller att allt är förberett o klart så tar det högst 10 min att byta häst. O jag vill ändå inte köra så länge i ridhuset för då tänker jag att dom kan tycka det blir tråkigt. Blir ju ändå lite begränsat, särskilt med  Vijol som jag inte galopperar för vagn med ännu. Tänker att jag väntar med det tills efter vår första debutantklass … för förr eller senare ska vi tävla tremoment har jag tänkt. Hade jag mera tid så skulle jag kunna köra koner också, men då krävs mer än en timme i ridhuset … 

Fått lite stöd att galoppera med Vijol också. Hon är för det mesta jättesnäll, eller åtminstone bara busigt glad, men samtidigt en rejäl bit som man är helt chanslös på om hon tex tycker att bocka o gira är det hon vill göra. Men hon är så pass städad att jag känner mej helt säker på att hon kommer att kunna bli den fantastiska dressyrhäst för en gammal tant som jag hoppas. Hon behöver bara få några år till på nacken. Tror att jag kommer att kunna rida ut på henne som på Darita också såsmåningom. Men kanske får jag skippa en del av galopperandet … åldern (min) tar ut sin rätt. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *