vinterväder

Har varit lite si o så med vädret. Stormat, kommit lite snö (men inte så vi blivit insnöade) o även varit några riktigt fina dagar. Får panik när det blir för sörjigt, som när det stormade på syd o snöade, då yr det rakt in i ligghallen o allt blir blött o jag har inte oändligt med halm. Men mina vackra ston verkar rätt nöjda, särskilt när jag halmar lite extra, då går dom inne i ligghallen o ser till att det blir ännu sörjigare där .. funderar allvarligt på att stänga ut dom på dagarna men jag är för blöt, dom älskar ju sin ligghall. 

Vanilj blev verkad häromdan o hon skötte sej tämligen hyfsat. Om man jämför med storasystrarna vid samma ålder var det definitivt guldstjärna. Resten av gänget verkades också (utom Darita som har skor) o Aquila har verkligen mognat. Hon betedde sej nästan som en vuxen häst. 

Dom har fått jobba lite också – inte dom dagar vädret varit som värst, men annars. Ridit en del på alla tre, kört Vijol, o tömkört Vidja. Vidja går nu två voltigepass i veckan o det verkar vara mycket uppskattat. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *