nya vänner

Mina hästar har fått nya grannar – ett gäng kvigor som ska kalva när som helst. O bakom dom bagglammen – men dom brukar bo där. Det var ett stort ömsesidigt intresse, stora delar av dagen ägnades åt att titta på varandra. Darita är egentligen rädd för kor man har haft sådana som grannar av o till även tidigare, o då måste man ju ta ansvar för sina kompisar. 

O jag ser fram emot att få sötchock när kalvarna kommer. Ett bra substitut för att inte få nåt eget föl i år. O samtidigt planera för att betäcka till våren så det med lite tur blir föl nästa år igen. Vijol måste ju få en chans till (minst) o så är det som dags för Vidja igen. Känns som att hennes bästa gren är avelssto med tanke på vad hon levererat hittills. Fortuna Grönkulla o Vijol är ju bevisat mycket lyckade exemplar o Vanilj tror jag inte blir sämre … 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *