vinter?

Minusgrader har vi inte haft många denna vintern men nu kom dom. Hagen frös till o särskilt Vidja anser att man kan inte gå på den frusna knöggliga marken så då får man stå här där maten brukar serveras. Punkt. Men hon går dubbla voltigepass nu när Rosie inte är i form så hon får röra på sej. När man väl lyckas få ut henne ur hagen.  

Har annars lyckats få till två pass när jag kunnat köra både Vijol o Vidja i ridhuset – perfekt. Vijol därför att jag är lite feg att köra henne ute själv o Vidja bara för att det är praktiskt. O eftersom det är så blött ute är det inte så kul att köra ute – det blir ändå som bara på vägen eller ridbanan. O just nu är det då hårt, knöggligt o halt istället. 

Darita har också mest fått gå i ridhuset fast dressyr då. Men henne har jag även ridit ut efter vägen på. Hon måste få minst en utevända i veckan, missar jag det så blir jag helt galen på henne. Hon är alltid rädd för allt o ska fjanta sej, men får hon inte gå ut på ett tag så blir hon nästan omöjlig när man sen ska ta ut henne. Igår när det var fruset nöjde vi oss med skritt, tänker att det är bra både för henne o mej, gamla tanter som vi är. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *