stämma

Ea o Vidja 15Överlevt min första stämma som regionchef. Nu återstår bara ”allt” som ska fixas – som blev beslutat, snabba puckar med motioner som ska vidare till riksförbundsstämman, sen alla skrivelser, inte lika bråttom men lite, o sen det mera långsiktiga med att jobba med andra beslut o inriktningar, o så protokoll och mycket annat ”administrativt” som bara måste göras.

Hur man fixar jobb till rätt många rätt lång tid på rätt kort tid. Fast det görs ju inte i en handvändning att fixa en stämma för en såpass stor organisation som LRF Sydost heller. Jobb helt enkelt. Både före och efter. För mej och mina kollegor, och våran styrelse o andra förtroendevalda.

Så det får blir en härligt sommarbild som illustration. För det är rätt kul med stämmor också. Man träffar alla härliga människor, många som verkligen lägger sin själ i att vara förebilder och/eller ”agitatorer” för våra ”gröna” näringar. Och man får ta del av spänstiga diskussioner som vidgar mina vyer. Vi ville ha mera diskussioner än förra året, och just det fick vi. Mycket diskussioner och ”tyckande” ger gärna lite andra beslut än de förutspådda, men det är ju det som är meningen med demokrati!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *