påsk

förrockardpåsk16 5Påsk kan betyda att man får besök av barn. O om jag får besök av barn så betyder det att jag kan göra en massa saker med hästarna som kräver två personer, eller som kräver en lite tuffare ryttare än mej … Som att köra Vijol. Som verkligen är så supersnäll så jag kanske vågar mej på att göra det själv snart … men hon har ju inte ens fyllt tre! O jag vill inte riskera nåt.

Hej säger Vijol. Big deal?

Idag spände vi för fyrhjulsvagnen. Kändes lite tungt och konstigt tyckte Vijol men sen gick det bra. (på bilden rockarden)

Löshoppning har också stått på schemat men där blir Vijol brädad av ”lillasyster” Aquila som är som en missil – full fart, ingen tvekan, hoppar högt även över markbommar bara för det är så kul. Vijol tycker också det är kul men vill ha lite mera koll, måste se vad det är som händer innan hon tar fart. O Vidja fortsätter sin hoppkurs som avbröts efter jullovet.  Galoppen har blivit så mycket bättre så nu är det så mycket lättare att hoppa. Mina fina djur (o döttrar).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *