förändringar

fyrhjulsvagn mars16Om nån undrar vad jag håller på med – först tog jag upp min ”gamla” blogg igen, sen bara försvann jag – så kommer förklaringen här.

Jag började blogga igen för att jag tycker det är kul o min nuvarande arbetsgivare – LRF – gillar att jag gör det o då med en ”näringspolitisk touch”. Jag slutade abrupt (eller det blev bara lite av mina älskade hästar kvar) när jag hittade ett annat jobb att söka – Miljö- o samhällsbyggnadschef i Borgholms kommun. Nu har jag fått det jobbet – vilket bla alla som läser Ölandsbladet förmodligen redan noterat – o som kommunal förvaltningschef är man opolitisk. O det tänker jag förhålla mej till för jag är jätteglad för detta. Ska bli såååå kul (spännande nytt o ganska pirrigt).

Så nu kör vi – som Vijolan o jag – framåt. Närmast mot Nordfjordeid, första gången för mej ska bli jättekul, o sen – inte över bron utan ”bara” till Borgholm = lycka!

En tanke kring ”förändringar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *