på egen hand

Så här får man se ut när ens storasyster inte törs sova inne. Förstår inte problemet. Varmt o mjukt i spånet. Men hon törs inte. Hon går bara in o bajsar. Själv går jag in o kissar. Matte måste ju få mocka lite i alla fall. 

Jag skulle kunna förstå om hon var rädd för dörren, den är lite läskig. Men det tycker inte hon. Hon tycker som bara inte man ska vara inne. Matte har provat att stänga in henne men då blir hon bara arg. Så vi får väl vara ute. Det ska inte regna i alla fall säger matte. Vi har en väldigt fin hage som det nästan växer lite gräs i. Man kan springa fort o långt. Det tycker syrran också om. O så finns det alltid hö. O en gång om dan kommer matte med en hink som hon kallar mjölkersättning. Det är faktiskt helt ok. Riktigt gott. Aquila får också men då stänger matte in henne så jag får äta ifred. Men nu äter jag nästan lika snabbt som syrran. Känns som om det är viktigt att lära sej det. Man måste hinna äta upp innan någon tar det. 

hälsningar Vanilj

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *