Största vinsten?

Förra året var dom här stjärnorna på Friends o tävlade om årets kallblod. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Att min Vijol vann o blev årets kallblod. Vijol som är den första häst jag fött upp själv, min dröm om ett föl från dag 1. Hon var ett fantastiskt, socialt o busigt föl. Om jag ska vara helt ärlig fanns dagar hon var rätt billig nåt år runt sin tvåårsdag, men sen                                                                                                         har hon bara 

 

blivit mer o mer underbar. Hon är snäll både mot människor o hästar utan att vara mjäkig (passar det inte säger hon ifrån), lättlärd, vill jobba, o är den som är mest intresserad av att vara med mej av alla mina hästar. Jag har alltid så dåligt samvete när hon inte får följa med in, för hon vill verkligen. O dessutom torde hon vara vacker! Hennes enda minus att hon inte ville bli dräktig men min ”perfekta match”. Har inte riktigt landat i hur jag ska göra till våren men skulle väldigt gärna vilja ha henne dräktig, men vill gärna kunna välja hingst också. Sen ska hon bli min ”pensionärshäst”. Tror hon kommer att funka bra…

Men minnet från Friends kommer jag att leva med alltid. Så fantastiskt! O ett jättetack till dej (du vet vem du är) som hjälpte mej så jag fick komma in på stora arenan o se. Jag hade ju inte inte ens biljett … Var lite tveksam om vi överhuvudtaget skulle åka, köra 50 mil enkel väg  med risk för värsta väglaget, övernatta osv. Men goda vänner ordnar allt (stort tack för bed and box) och jag är SÅÅÅ glad att vi gjorde det!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *