jul

Så är det jul, tiden flög iväg. 

Alla hästarna har fått jobba på. Vijol är en stjärna, hon har både hoppat o dressyrat med Linnea med den äran. Det började letas kvalregler till unghästchampionat, o därvid infaller två problem. Håller hon ponnymått och hur ska vi lyckas dejta en tävling?

Vidja har också piggnat till. Ska väl inte skylla på henne utan mera på att det är lite svårt att komma iform efter mammaledigheten när matte hinner med en två max tre gånger i veckan + voltigen med Julia. Riktigt fin i körningen o fått ett hopp o ett dressyrpass av döttrarna o åtminstone dressyren fick godkänt … Hjulkul i Vetlanda infaller i o för sej på helt fel dag för mej, tänker ev vara nån helt annanstans då, men OM det skulle dra ihop sej till en Grönkullacup där också så kanske man skulle kunna satsa på sistaplatsen … 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *