norrut

jag KSLA28jan16Efter att jag visade klänningen för två år sen på fb så fick jag lite press att visa årets klänning också, så här kommer den. Som alltså är äldsta dotterns examensklänning. Som jag kom i. Stolt mamma. Nu så är ju inte jag människotypen som plågar mej med skor så då kan jag ju kosta på mej att plåga mej lite med en klänning som hindrar alltför djupa andetag. Oxå roligt med lite färg som jag aldrig skulle komma mej för att skaffa själv.

Sen på temat tåg som inte går så fick jag nöjet att åka tunnelbana iförd långklänning. Detta utspelade sej i torsdags o som kanske de som drabbades minns så stod alla tåg runt Stockholm då. Signalfel. Låter oskyldigt men ack så förrädiskt. Gick inte att få tag på en taxi. Som tur var hade jag lyckats ragga upp en trevlig eskort (tack L!) som kunde bära mina tillbehör så jag själv kunde fokusera på att hålla upp kjolen.

Det handlar alltså om Kungliga skogs- och lantbruksakademiens högtidssammankomst o middag i blå hallen resp gyllene salen på Stockholms stadshus – en årligt återkommande begivenhet på Karldagen den 28e januari. Själv blev jag på outgrundliga skäl invald i denna anrika akademis skogsavdelning redan 2002 då jag var så ”ung” att jag kände mej hiskeligt gammal när jag förärades den ynnesten. Sen har jag gjort min plikt – varit ledamot av akademikollegiet o även ordförande i skogsavdelningen under stipulerade 4-årsperioder – så jag tycker att  jag väl förtjänar lite glamour!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *