Kanske ska jag börja blogga igen?!

julkort 1315För ett par år sedan slutade jag blogga på LRFs hemsida när det började kännas konstigt för jag kom längre och längre ifrån tjänsten som var utgångspunkt för bloggen – alltså när jag var chef för LRF Skogsägarna. Har saknat bloggandet – att ha nånstans att uttrycka åsikter och berätta om livet där jag kan göra det från min egen utgångspunkt – utan att ta alltför stor hänsyn till vad andra tycker. Sen kanske jag ”puffar” på facebook, och det som är lämpligt kan även spridas via LRF Sydosts sida. Allt kommer inte att lämpa sej för det, för en del kommer att handla om hästarna. Till skillnad från förut så har jag en hel fjordhästfarm nu, så dom upptar en lite större del av mitt liv. Bilden är från årets julkortsfotografering. Omgiven av mina hästar och döttrar.

Jag brukar aldrig ge nyårslöften, och den principen tänker jag (nog) fortsätta hålla på. Men att man aldrig ska säga aldrig har livet lärt mej. Jag trodde jag var färdig med chefsroller, men erbjudandet att bli tf regionchef för LRF Sydost kunde jag inte tacka nej till. En utmaning och ett förtroende, och även lite en längtan tillbaka till det fantastiska gäng jag var en del av när jag jobbade i Stockholm. Samtidigt som jag inte för allt i världen vill släppa det liv jag har här på Öland, eller alla de fantastiska människor jag lärt känna i och runt omkring LRF Sydost – och även i min ”hästvärld”.

Så lite av en nystart blir det nu, nytt år och nytt jobb med nya utmaningar.

En tanke kring ”Kanske ska jag börja blogga igen?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *