styrelsemöte

aquila o vijol jan16-2Imorgon har vi styrelsemöte i LRF Sydost, men bl.a. behandling av de motioner som kommit in till stämman. Tolv stycken, ganska lagom. Några med nya spännande idéer, några med gamla surdegar där vi inte har lyckats nåt vidare i påverkansarbetet (har all respekt för att våra medlemmar väljer att visa sitt missnöje med frågorna på detta sätt), men också några om frågor där vi tycker att vi jobbar på bra och det går framåt.

Den sistnämnda kategorin är lite trist. För det mest troliga skälet till att medlemmar väljer att skriva motioner i sådana frågor torde vara att de inte är medvetna om vad vi gör i frågan i fråga. Trots att vi tycker att vi lägger väldigt mycket tid och energi på att informera om just vad vi jobbar med och hur det går.

Helt uppenbart är att vi inte når fram med vår kommunikation. Alltså gör vi fel på något sätt. Problemet är att vi verkligen försöker efter bästa förmåga. Att lägga ännu mera tid och energi på att kommunicera tar tid och energi från ”verkstan” att jobba med påverkan (som ju uppenbarligen är vad våra medlemmar vill!). För summan av våra resurser är konstant. En hopplös ekvation? Så snälla snälla hjälp oss! Återkoppla på vår kommunikation, ge feedback! Det är kanske enda sättet för oss att nå er med vad ni vill veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *